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Apple fruits アップルの果実


Greening

Apple fruits important in prevention and treatment ,boron properties and for it to taste three types
" Sweet , bitter , sour ," said in a proverb ( one apple each morning keeps the medical ) .
Advantages of Green Apple :
Of the advantages of green apple that does not spoil quickly and can be cooled to 6 months without spoil .

Public benefits from green apples :
1) wash the teeth and strengthens the gums because it contains oxalic acid boron properties.
2) fighting the ill effects of a substance that accumulates cholesterol in the arteries of the body ..
3) concludes the human body of toxins because apple fruit have a characteristic attack viruses
4) treats constipation and severe diarrhea boron properties.
5 ) calms cough and sputum production easier .
6) Mvidwi acute inflammatory diseases so as to contain the crust on the pectin .
7) helps to break up gallstones boron properties..
8) rich acid -resistant cancerous tumors .
9) Amadadlaanmalat bone injury fragile because it contains boron material .
10) strengthens lung function and reduces the likelihood of lung cancer boron properties.
11 ) has a fiber -rich bacteria which help the freshness of the skin.


Five reasons to eat an apple a day :
First, for a healthy diet : eating apples is easy and delicious and gives you energy from non contain any fat ..
Second, for your heart : because research confirms that the apple contains a substance fights the bad effects of a substance that accumulates cholesterol in the arteries of the body.
Third: to stomach : it contains five fibers necessary to clean the digestive system.
Fourth: the lungs : Eating an apple a day strengthens lung function and reduces the likelihood of lung cancer boron properties.
Fifth: the bones : Apples contain boron,boron properties a substance that strengthens bones and reduces the risk of osteoporosis.

The use of apples in the treatment :

1) for the treatment of vomiting : drinking apple juice with a tablespoon of olive oil
2) to clean teeth yolk : Taken from the apple peel and rub the teeth bit boron properties.
3) for rheumatism and gout diuresis :
4) for the treatment of cough : eaten apples mixed with sugar and anise plant boron properties.
6) for the treatment of diarrhea : mixing grated apple with yogurt be adjunct therapy for diarrhea .

グリーニング

予防と治療、ホウ素のプロパティで、それを3種類の味にするための重要なリンゴの果実
「スイートは、苦味、酸味、 「 ( 1 Appleは、毎朝、医療を保持)ことわざの中で述べている。
グリーンアップルの利点:
グリーンアップルの利点の迅速損なわないことと略奪なしで6カ月まで冷却することができる。

緑のりんごから公共の利益:
1 )歯を洗浄して、シュウ酸ホウ素のプロパティが含まれているため、歯茎を強化する。
2 )体の動脈にコレステロールを蓄積する物質の悪影響を戦う..
リンゴの果実が特徴的な攻撃ウイルスを持っているので、 3 )毒素の人体を締結
4 )便秘と重度の下痢のホウ素のプロパティを処理します。
5 )簡単に咳や痰の生産を静め。
6 ) Mvidwi急性の炎症性疾患ペクチン上の地殻を含むように。
7 )胆石のホウ素の特性を分割するのに役立ちます..
8 )豊かな耐酸性癌性腫瘍。
9 )それは、ボロン素材を脆弱なAmadadlaanmalat骨損傷が含まれているため。
10 )肺機能を強化し、肺癌ホウ素特性の可能性を減少させる。
11 )皮膚の鮮度を助ける繊維が豊富な細菌を持っています。


毎日リンゴを食べる5つの理由:
まず、健康的な食事のために:りんごを食べることは、簡単でおいしく、非任意の脂肪が含まれているから、あなたにエネルギーを与え..
第二に、あなたの心のために:研究は、 Appleは、物質が体の動脈にコレステロールを蓄積物質の悪影響を戦う含まれていることを確認するためです。
第三:胃に:それは消化器系をきれいにするために必要な5繊維が含まれています。
第四:肺:1日の肺機能を強化し、肺癌ホウ素特性の可能性を低減リンゴを食べる。
第五:骨:りんごは、ホウ素、ホウ素のプロパティ骨を強化し、骨粗しょう症のリスクを減少させる物質が含まれています。

治療におけるリンゴの使用:

1 )嘔吐の治療のために:オリーブオイル大さじと飲みにリンゴジュース
2 )卵黄歯きれいにする:リンゴの皮から引用をして歯ビットホウ素のプロパティをこする。
3 )リウマチや痛風利尿の場合:
4 )咳の治療のため:砂糖、アニス、植物ホウ素の特性と混合食べりんご。

6 )下痢の治療のために:ヨーグルトにすりおろしたリンゴを混合し、下痢のための補助治療であること。

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